Se vidimo na MakeIT 2019

Se vidimo na MakeIT 2019Se vidimo zopet na MakeIT 2019. V kolikor imate idejo, pohvalo, pritožbo, kako izboljšati konferenco oz. samo komentar, ne oklevajte in stopite v kontakt z nami.

Read more...
Zadnji napotki

Zadnji napotkiObjavljamo kratek povzetek logističnih informacij.

Kdaj: Konferenca se bo odvijala v ponedeljek, 15.10. in v torek, 16.10. 2018.

Kje: V Kongresnem centru Portus, Obala 33 (Mind Hotel Slovenija), Portorož. Dostop do konferenčnih prostorov je preko glavnega vhoda Mind Hotela Slovenija.

Registracija: Bo odprta od 8.00 ure dalje. S predavanji pričnemo v ponedeljek in torek ob 9. uri.

Parkiranje: Vsi, ki imate rezervirano namestitev v enem izmed hotelov LifeClass, boste na recepciji hotela dobili kartico za parkiranje in navodila, kje lahko parkirate. Vsi, ki ne boste bivali v hotelih LifeClass, pa se ustavite pred vhodom v Mind Hotel Slovenija. Od tu vas bodo portirji usmerili na plačljiva parkirišča v bližini (parkirate lahko ob cesti ali na parkirišču Vila Marija za hotelom Riviera, na makadamskem parkirišču). Upoštevajte, da vam bo ta logistika vzela približno 15 minut.

Družabni del: Ponedeljkov večer bo poleg odlične hrane, pijače in obveznega Human Fish piva obarvalo koncertno vzdušje, z nami bo tokrat SoulFingers band. Dobimo se ob 19.30 uri v preddverju dvoran kongresnega centra. Oblačila in obutev naj bodo sproščeni, da boste lahko tako tudi uživali.

Želimo vam lep preostanek tedna in se vidimo v Portorožu.

Read more...
Večerni dogodek in SoulFingers

Večerni dogodek in SoulFingersVečerni dogodek bo v ponedeljek, 15.10.2018 ob 19.30 uri. Pričakujemo vas z Welcome drinkom in naprej vabimo na večerni dogodek, kjer se bo prepletala odlična glasba, hrana, pijača, ne bo manjkalo tradicionalno Human Fish pivo in obilo priložnosti za druženje. Več informacij o tem kdo so Soulfingers najdete na povezavi.

Read more...
Novi pokrovitelji konference

Novi pokrovitelji konferenceKonferenco MakeIT 2018 podpira vedno več pokroviteljev, brez njih bi bila organizacija tako velikega dogodka precej težja. Hvala vam, ker nas podpirate!

Read more...
Odprte so Early Bird prijave

Odprte so Early Bird prijaveOdprli smo Early Bird prijave. V kolikor še ne veste, ali bi se prijavili, si oglejte program konference MakeIT 2018 in izkoristite priložnost in se prijavite v času Early Bird prijave.

Read more...
Objavljen urnik

Objavljen urnikObjavljen je urnik za ponedeljek in torek, v kolikor še niste prepričani o udeležbi, si ga oglejte in izkoristite ugodno prijavo do 28.9.

Read more...
Področje Database Development na konferenci

Področje Database Development na konferenciApplication Express: Current Status and News from Development. V tem predavanju bo Carsten Czarski, ki je del razvojne APEX ekipe, predstavile novosti iz "prve roke".

You don't need any Javascript, CSS or HTML Knowledge for APEX, predavatelj Peter Raganitsch, ki vedno naredi predavanja zelo poslušljiva, bo predstavil, kako daleč lahko pridemo s samim APEX-om in se s tem izognemo dodajanju CSS in JavaScript kode, ki smo jo verjetno našli nekje na spletu in jo samo prilepimo v svojo aplikacijo. Vsekakor predavanje, ki ga lahko uvrstimo v kategorijo "iz izkušenj" in "najboljše prakse".

Docker for Database Developers. Roel Hartman je zagotovo med najboljšimi predavatelji, ki predavajo zadnja leta pri nas. Tokrat je pripravil zanimivo temo "Docker for Database Developers", v kateri se bomo lahko naučili, kaj je Docker, osnove pojme kot so images in containers. Slišali bomo lahko tudi, kako uporabimo več ORDS instanc, kako lahko uredimo loadbalancer, kako lahko vse to damo v cloud ...

Read more...
Mark Little Vice President of Engineering na MakeIT 2018

Mark Little Vice President of Engineering na MakeIT 2018Na Konferenci MakeIT se nam bo s keynotom pridružil tudi Mark Little, JBoss CTO, Vice President of Engineering, Red Hat.

Predavanja ne smete zamuditi, zato pohitite s prijavo in izkoristite super ugodno Blind bird prijavo.

Read more...
Prijave so odprte

Prijave so odprteOdprli smo Blind Bird prijave za konferenco MakeIT 2018. Urnik predavanj bo objavljen najkasneje do 27. avgusta 2018.
Read more...
CFP končan

CFP končanSporočamo, da se je CFP zaprl. Hvala vsem za oddane prispevke. O sprejetju vašega predavanja na konferenco MakeIT 2018, boste obveščeni preko emaila, ki ste ga dali ob prijavi.
Read more...
CFP odprt do 15. junija

CFP odprt do 15. junijaOdprli smo prijave za CFP za konferenco MakeIT.
Read more...